Δύο λόγια για εμάς...

Αλήθεια, πόσες φορές δεν σας έτυχε να επισκεφθείτε κάποια πόλη της Ελλάδας και να ψάχνετε με τις ώρες να βρείτε ένα καλό μέρος να κοιμηθείτε, κάπου να απολαύσετε τις παραδοσιακές γαστρονομικές δημιουργίες της περιοχής αλλά και να διασκεδάσετε στα πιο in bar & clubs της πόλης; Πόσες φορές δε σας έτυχε να ψάχνετε διαδικτυακά, να ρωτάτε φίλους και γνωστούς αλλά να μη βρίσκετε απάντηση ή να σας προτείνουν με σιγουριά κάτι που τελικά... αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο;

Τι ΔΕΝ είναι το onlythebest.gr
Το onlythebest.gr δεν είναι ένα ακόμη ευρετήριο, εδώ δεν θα βρείτε ατέλειωτες λίστες από τις οποίες δεν έχετε τρόπο να επιλέξετε και να οργανώσετε τις διακοπές ή τη διαμονή σας: Εδώ θα βρείτε μόνο τις καλύτερες προτάσεις, για κάθε περιοχή και επιχειρήσεις και υπηρεσίες που δεν θα σας απογοητεύσουν. 

Πώς ξεκίνησαν όλα
Το onlythebest.gr δημιουργήθηκε για 2 βασικούς λόγους: Ο πρώτος είναι για να βοηθήσει όλους εσάς που ταξιδεύετε για δουλειά, για αναψυχή ή ακόμη και για σπουδές σε μια άγνωστη πόλη, να βρείτε μόνο τα καλύτερα σε ό,τι έχει σχέση με την εστίαση, τη διαμονή και τη διασκέδαση, ενώ ταυτόχρονα, να σας προτείνει μέρη και αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε στην πόλη-περιοχή που βρίσκεστε επισκέφθεστε.

Ο δεύτερος λόγος είναι για να επιβραβεύσει όλους εκείνους τους επιχειρηματίες που με μεράκι και αγάπη για το επάγγελμά τους, δημιούργησαν κάτι αξιόλογο στην περιοχή τους, προτείνοντάς τους σε σας, με μια πολύ δυναμική και αντικειμενική παρουσίαση μέσα από ένα σύγχρονο και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα ενημερωτικο-τουριστικό portal.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινά από τη Δυτική Μακεδονία και σκοπός είναι να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη.

Στο onlythebest.gr θα βρείτε από 1 μέχρι το πολύ 10 επιχειρήσεις σε κάθε κατηγορία και το μόνο σίγουρο είναι πως όποια και αν επιλέξετε θα σας κερδίσει όπως και εμάς. Η ομάδα του Onlythebest.gr αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση ανά κατηγορία ενώ επιλέγει και προτείνει έχοντας υψηλά στάνταρ, για να είστε σίγουροι πως: θα δειπνήσετε, θα κοιμηθείτε αλλά και θα διασκεδάσετε μόνο στα καλύτερα!

Γίνετε πολύ εύκολα και γρήγορα μέλη του onlythebest.gr, αποκτήστε credits και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές, που θα κάνουν για εσάς, οι επιχειρήσεις που σας προτείνουμε.

Διασκέδαση και ενημέρωση;
Μην παραλείψετε να περάσετε και από την ενότητα «Ιντερνετικά»: Εδώ θα ανακαλύψετε τα περίεργα που βρήκαμε στον κόσμο, νέα και γεγονότα που μας έκαναν εντύπωση ενώ στην ενότητα «Δοκίμασέ το» θα μάθετε πολύ ενδιαφέρουσες  διατροφικές προτάσεις, συμβουλές υγείας, ενδιαφέροντα tips ομορφιάς αλλά και προτάσεις μόδας… Μην αναρωτιέστε: Και εδώ θα βρείτε πάντα και μόνο τα καλύτερα, επιλεγμένα από μας για σας!

Το onlythebest.gr είναι ένα μοναδικό, σύγχρονο ενημερωτικό-τουριστικό portal με σκοπό να σας ξεναγήσει μόνο στα καλύτερα γιατί...κάθε ταξίδι ξεκινάει από εδώ!