Ταβέρνα Καντάδα

Η παραδοσιακή ταβέρνα του Βελβεντού!

Πληροφορίες

Ταβέρνα Καντάδα

Η παραδοσιακή Ταβέρνα Καντάδα στο Βερβεντό Κοζάνης λειτουργεί από το 1984, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη εξαιρετικές γευστικές επιλογές, εμπνευσμένες από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Βρισκόμαστε κοντά σας 365 ημέρες το χρόνο, από τις 12 το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ, εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την παραμονή του Πάσχα.
 
Η ταβέρνα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Βερβεντού Κοζάνης, προσφέροντας ένα ήσυχο, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να φάτε παρέα με τους αγαπημένους σας φίλους και την οικογένειά σας, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και, φυσικά, απολαμβάνοντας αυθεντικές γεύσεις,σε προσιτές τιμές! Όλοι όσοι δουλεύουμε για την επιχείρηση, επιθυμούμε να χαρίζουμε πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σας με ένα ζεστό χαμόγελο και κάνοντας οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι. 

Το φαγητό στην ταβέρνα Καντάδα ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη γεύση του διαθέτει εμπειρία τριάντα ετών στην κουζίνα και για την παρασκευή κάθε πιάτου χρησιμοποιούντε, μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες. 

Κάθε Σαββατοκύριακο γίνονται μουσικές βραδιές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, που θα σας κάνει να περάσετε όμορφα και να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα.
 
Ο χώρος ενδείκνυται επίσης και για την οργάνωση εκδηλώσεων (γενέθλια, γιορτές, βαφτίσεις κ.τ.λ.), αφού έχει χωρητικότητα 80 ατόμων το χειμώνα και 150 ατόμων το καλοκαίρι. Στη ταβέρνα μας, στο Βερβεντό Κοζάνης, θα δοκιμάσετε απίστευτες γεύσεις, συνοδεία τσίπουρου ​και τοπικών χύμα κρασιών ή εμφιαλωμένων.