Pindos Resort

Καταφύγιο στην καρδιά της Πίνδου

Πληροφορίες

Pindos Resort

Οι έξι Luxury Suites, και το Lounge Caffe συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό με γήινα χρώματα και φυσικό φωτισμό που εξασφάλισε ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου, συνθέτουν ένα περιβάλλον φιλόξενο και οικείο, που γεννά στον επισκέπτη συναισθήματα χαλάρωσης και ηρεμίας και την αίσθηση ότι βρίσκεται στο «σπίτι του μακριά από το σπίτι του».
Όλες οι βίλλες, στο ξενοδοχείο“Πίνδος Resort” διαθέτουν  μεγάλο καθιστικό, δύο πολυτελή μπάνια(το ένα με Jakuzzi ή Sauna) ανάλογα τι θα επιλέξετε, με 100 % οργανικά καλλυντικά ξενοδοχείου, γραφείο και ντουλάπα, ατομικά ρυθμιζόμενη θέρμανση,  δίσκο προετοιμασίας ροφημάτων, ευρείας οθόνης τηλεόραση με δορυφορική λήψη, δύο κρεβατοκάμαρες, κουζίνα, τζάκι & δύο βεράντες.

 Στο “Πίνδος Resort”οι χώροι έχουν διακοσμηθεί με στοιχεία, που συνδυάζουν αρμονικά την πολυτέλεια, με την άνεση και τη ζεστασιά, ώστε ο φιλοξενούμενος να αισθάνεται καθόλη τη διάρκεια της διαμονής του, ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον οικείο.Καθαρές γραμμές,  φρέσκα λουλούδια και μια χρωματική παλέτα από λαδί, καμηλό, μπορντό, γκρι και μπεζ προσφέρουν στα δωμάτια μία αίσθηση ηρεμίας και απέριττης κομψότητας.Ένα άνετο καθιστικό αποτελεί το χώρο του Louge Caffe. Ο χώρος αυτός έχει ζεστά σκούρα χρώματα και ιδιαίτερα προσεγμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό.Για την ανάδειξη επιλεγμένων αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών στοιχείων χρησιμοποιήθηκαν ειδικά φώτα. Τα φωτιστικά είναι  κρεμαστά και επιτραπέζια διακοσμητικά. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στο φωτισμό των χώρων μετάβασης, όπου με τρόπο θεατρικό συνδυάστηκαν αρμονικά ο έμμεσος φωτισμός, με το φωτισμό ανάδειξης των έργων τέχνης  που κοσμούν τους τοίχους.

Σύστημα ελέγχου εξασφαλίζει αυτόματη αλλαγή «σεναρίων» φωτισμού σε κάθε χώρο κατά την εξέλιξη της ημέρας και της νύχτας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, στα Πλαίσια της Πράσινης Πρωτοβουλίας του“Πίνδος Resort” , αλλά συμβάλλει και στη δημιουργία φυσικών συνθηκών ακολουθώντας τη διάθεση των επισκεπτών κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Σχετικές έρευνες αγοράς αποδεικνύουν ότι η ποιότητα και η ποικιλία του πρωινού είναι καθοριστική για την επιλογή ενός ξενοδοχείου, αλλά και για την επιστροφή σας στο ξενοδοχείο, όταν βρεθείτε ξανά στον ίδιο προορισμό.
Το “Πίνδος Resort”,  απαντάει στην ανάγκη των φιλοξενουμένων του, προσφέροντας ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό που θα το θυμούνται και θα τους δώσει έναν επιπλέον λόγο, για να επιστρέψουν στην VALIA CALDA. Το πρωινό, σε μορφή μπουφέ, σερβίρεται από τις 09.00 έως και τις 11.00 το πρωί, και περιλαμβάνει από τις πιο κλασικές επιλογές, μέχρι μία μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που μόλις έχουν ετοιμαστεί στην κουζίνα του ξενοδοχείου, και μία σειρά από τοπικές σπεσιαλιτέ, τις οποίες όλοι θέλουν να δοκιμάσουν όταν επισκέπτονται τα Γρεβενά.
Ποικιλίες άρτων, κουλουράκια, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, αυγά, ομελέτα, ποσέ, μάτια, αυγόφετες,λαγγίτες αλλά και υπέροχες σπητικές μαρμελάδες, μέλι, δημητριακά, γνήσια μπουγάτσα Γρεβενών (του Αχιλλέα) και μία εντυπωσιακή ποικιλία κέικ και γλυκών θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την ημέρα σας στο υπέροχο περιβάλλον του εστιατορίου με θέα το δάσος και το υπέροχο τζάκι του “Πίνδος Resort”.


Gallery