Γράδα

Bistrot Restaurant

Πληροφορίες

Γράδα

Ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με μια αισθητική πινελιά του παλιού και του καινούργιου, όπου μπορείς να απολαύσεις γεύσεις από διεθνής και μεσογειακή κουζίνα, απολαμβάνοντας συγχρόνως τις καλύτερες ετικέτες κρασιών καθώς και γνωστές μπύρες από όλη την Ευρώπη.

Ένα μέρος φτιαγμένο με μεράκι και προσοχή από νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο φαγητό και περιβάλλον σε αυτούς που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Προσεγμένη παρουσίαση πιάτων που αναδεικνύουν μοναδικά τα φυσικά αρώματα και συστατικά τους, η ποιότητα φαγητού καθώς και η μοναδικότητα του χώρου σε συνάρτηση με την ατμοσφαιρική μουσική είναι οι βασικές αρχές ενός από τα γνωστότερα εστιατόρια με τα πιο δημοφιλή και απολαυστικά πιάτα απ’ όλον τον κόσμο, συνδυάζοντας αρμονικά τοπικά υλικά στη δημιουργική κουζίνα με την πιο gourmet διάθεση και τις χαμηλότερες τιμές!

Ο σεφ Κοσμάς Καπετανόπουλος με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο της εστίασης δημιούργησε, με την αδερφή του Τζένη, το δικό του εστιατόριο το 2009,το μοναδικό γκουρμέ εστιατόριο στην πόλη της Καστοριάς. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πιάτα από τη Νέα Ελληνική, Διεθνή και Δημιουργική κουζίνα και αλλάζει εποχιακά, 2 φορές το χρόνο. Η αγάπη του για το αντικείμενο και η δημιουργικότητα του τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο πετυχημένους σεφ.

Το Γράδα Bistrot-Restaurant, πρόσφατα ανακαινισμένο με στυλ Fusion Baroque, χαρίζει στους επισκέπτες του απίστευτες γαστρονομικές απολαύσεις όπου η προσεγμένη παρουσίαση πιάτων που αναδεικνύουν μοναδικά τα φυσικά αρώματα και συστατικά τους, η ποιότητα φαγητού σε συνάρτηση με την ατμοσφαιρική μουσική είναι οι βασικές αρχές ενός από τα γνωστότερα εστιατόρια με τα πιο δημοφιλή και απολαυστικά πιάτα απ' όλον τον κόσμο, συνδυάζοντας αρμονικά τοπικά υλικά στη δημιουργική κουζίνα με την πιο γκουρμέ διάθεση.

Το Γράδα Bistrot-Restaurant βρίσκεται στην Βόρεια παραλία πάνω στον παραλίμνιο δρόμο χαρίζοντας μοναδική θέα στη λίμνη.

Like us on Facebbok


Gallery