Εστιατόριο Ναουμίδης

Φυσικά Παραδοσιακά!

Πληροφορίες

Εστιατόριο Ναουμίδης

Ένα εστιατόριο με άριστο κλίμα, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, νόστιμες και μεγάλες μερίδες (με βιολογικά τρόφιμα καλλιέργιας του ιδιοκτήτη), φιλικότατο προσωπικό, χαλαρή lounge μουσική, και ρητή απαγόρευση καπνίσματος.
Χτισμένο λίγο πάνω από την όχθη της Βεγορίτιδας, τα υπέροχα γεμιστά με κρέμα τυριού κυδώνια και τη σαλάτα από 12 συστατικά σε καλαθάκι τυριού δεν πρέπει να τα χάσετε. Η καπνιστή πέστροφα γίνεται ανάρπαστη ενώ ο καπνιστός-ψητός σολωμός είναι κυριολεκτικά ο νοστιμότερος στην Ελλάδα σήμερα! Μην παραλείψετε -τρώγοντας τέλειο ψάρι-τα φλωρινιώτικα κεμπάπια, στην καλύτερη εκδοχή που μπορούν να σερβιριστούν ποτέ! Όλες οι λιχουδιές είναι απο τα χέρια του Chef Άγγελου Ναουμίδη!

Το καλοκαίρι και την άνοιξη μπορείτε να πάρετε το γεύμα σας στην όμορφη αυλή ή στο μπαλκόνι, με την μοναδική θέα στην λίμνη Βεγορίτιδα. Το χειμώνα και το φθινόπωρο η σάλα του εστιατορίου ζεσταίνεται από το παραδοσιακό τζάκι ενώ η θέα δίνεται απλόχερα στον επισκέπτη μέσα από την κρυστάλλινη τζαμαρία του καταστήματος!


Gallery